Preporuči nas i zaradi

Besplatna dostava

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU I SLOVENIJU

HITWAY COOLUX PREKLOPNI ELEKTRIČNI BICIKL 20 COLA

798,00 

Ove godine Hitway Coolux je pravi hit s legalnih 250w ne spada u kategoriju mopeda i nema potrebe za posebnom registracijom. Preklopan, praktičan i moćan.

Opis

 • sklopiv
 • motor: 250 W
 • baterija: 12 Ah  skrivena & prenosiva
 • način rada: PAS (pomoć pri pedaliranju), čista elektrika, pedaliranje
 • brzina: 25km/sat
 • Shimano 7 brzina
 • suspenzije: prednja & stražnja
 • domet samo elektrika: do 30 km (uz odabir regulatora gasa)
 • domet  do 60 km*
 • svjetla: prednje & stražnje
 • kotači: 20″ * 4 ″
 • integrirane prednje i stražnje disk kočnice
 • težina: 27 kg
 • nosivost: 120 kg
 • boja: crna

U posljednjih nekoliko godina, nakon mnogo akumulacije i ozbiljnog istraživanja, HITWAY je počeo lansirati više vrsta električnih bicikala u 2024. godini. Rezultat je super cool “Coolux” sklopivi električni bicikl s debelim gumama od 20*4.0 inča. Sigurni smo da će ovaj bicikl ispuniti očekivanja i pružiti vam vrhunsko iskustvo vožnje.

HITWAY COOLUX električni bicikl opremljen je motorom od 250W, pružajući snažne i stabilne performanse za vašu svakodnevnu vožnju. 2 načina vožnje (PAS “pomoć pri pedaliranju”,  i klasično pedaliranje) i Shimano 7-brzinski mjenjač za dovoljno snage prilikom vožnje uzbrdo ili dostizanja maksimalne brzine. Maksimalna brzina bicikla je oko 25 km/h.

Najimpresivnija značajka HITWAY BK10 električnog bicikla su protuklizne  gume od 20”X4., što vam omogućuje jednostavnu vožnju po snijegu, planinama, plažama i gradskim cestama te pruža vrhunsko iskustvo vožnje. U kombinaciji s izvrsnom apsorpcijom udaraca suspenzije prednje vilice koja može učinkovito apsorbirati vibracije uzrokovane neravnim cestama i značajno poboljšati udobnost vožnje.

Baterija od 36V 12Ah za bezbrižno putovanje.

Odvojiva baterija od 36V/12Ah je sigurna i pouzdana. Maksimalni doseg je 35-90km uz kontinuiranu pomoć pedala i varira prema individualnoj težini i stanju ceste. Hitway BK10 Coolux  ima dva načina punjenja: možete direktno puniti ovaj sklopivi električni bicikl ili izvaditi bateriju za punjenje.

Dodatne informacije

HITWAY Urban E-Bike se lako sklapa i savršen je za pohranu u vašem RV-u, SUV-u, brodu ili životnom prostoru. Intuitivni, lako čitljivi Smart Gauge zaslon pokazuje vam brzinu, stanje baterije, prijeđenu udaljenost i još mnogo toga. Kvalitetne dvostruke disk kočnice čine vašu vožnju sigurnijom.

U skladu s EU/UK cestovnim propisima

Coolux električni bicikl je pouzdan izbor za one koji traže sigurnu i legalnu vožnju, jer se pridržava svih EU cestovnih propisa. Trenutno dolazi s uklonjenim regulatorom gasa. Prilikom pregleda košarice ili naplate biti će vam ponuđen i regulator gasa ukoliko ga želite prihvatiti odaberite regulator gasa kao dodatak.

1 recenzija za HITWAY COOLUX PREKLOPNI ELEKTRIČNI BICIKL 20 COLA

 1. Slavko Lander

  Bicikl veći nego se čini na slikama. Vrh!!!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Naša garancija pokriva sve proizvodne nedostatke novih bicikala tijekom jedne godine od datuma kupnje. Ako ste zadovoljili standarde održavanja, popravit ćemo vaš električni bicikl i snositi sve troškove i troškove rada. Ako su vam potrebni popravci ili dijelovi koji nisu pokriveni našom garancijom, javite nam i učinit ćemo sve kako bismo vam pomogli.

Besplatna dostava do Vaših vrata u roku 4-12 dana.


* Pri mjerenju maksimalne brzine i dometa vozilo je pod opterećenjem od 70 kg, na potpuno ravnoj podlozi u interijeru, na 25 stupnjeva celzija. Sa promijenjenim parametrima maksimalna brzina i domet će biti ispod navedenih. Kliknite za savijet kako bateriji produžiti vijek trajanja.