Preporuči nas i zaradi

Besplatna dostava

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU I SLOVENIJU

EVERCROSS ELEKTRIČNI ROMOBIL S SJEDALOM I KOŠARICOM

480,00 
RASPRODANO

Jeli to moped ili romobil? To je Evercros, vaš savršeni supotnik.

RASPRODANO

Opis

Evercross je  opremljen visokoučinkovitim motorom snage 400 W, te dvostrukim sustavom kočenja  kako bi se osigurala sigurna i kontrolirana vožnja.

Kapaciteta baterije od 36V 10.4AH u ovom mini “skuteru” osigurava domet putovanja do 40 kilometara, ovisno o specifičnim uvjetima.

Ima  tri moda brzine,  24 km/h, 15 km/h i 10 km/h što pruža fleksibilnost u rukovanju različitim situacijama tijekom vožnje. Široke gume od 12″ poboljšavaju stabilnost, pružaju izvrsnu apsorpciju udaraca, povećavaju prijanjanje i domet.

LCD monitor  prikazuje važne detalje poput razine baterije, trenutne brzine, modu vožnje i kilometraže.

Električni romobil/moped  Evercross dizajniran je s odvojivim sjedalom i košaricom zbog čega je vaš savršeni supurnih za razgledavanje grada ili odlazak na tržnicu. Svako vaše putovanje čini praktičnim i ugodnim.

Preklopni upravljač i uklonivo sjedalo omogućuje vam lakši transport ovog šarmantnog električnog vozila.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EVERCROSS ELEKTRIČNI ROMOBIL S SJEDALOM I KOŠARICOM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Naša garancija pokriva sve proizvodne nedostatke novih bicikala tijekom jedne godine od datuma kupnje. Ako ste zadovoljili standarde održavanja, popravit ćemo vaš električni bicikl i snositi sve troškove i troškove rada. Ako su vam potrebni popravci ili dijelovi koji nisu pokriveni našom garancijom, javite nam i učinit ćemo sve kako bismo vam pomogli.

Besplatna dostava do Vaših vrata u roku 4-12 dana.


* Pri mjerenju maksimalne brzine i dometa vozilo je pod opterećenjem od 70 kg, na potpuno ravnoj podlozi u interijeru, na 25 stupnjeva celzija. Sa promijenjenim parametrima maksimalna brzina i domet će biti ispod navedenih. Kliknite za savijet kako bateriji produžiti vijek trajanja.