Preporuči nas i zaradi

Besplatna dostava

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU I SLOVENIJU

Pametni lokot za bicikle

Bluetooth lokot za bicikle ističe se po tome što se kontrolira putem aplikacije na pametnom telefonu. Kako ne bismo nepotrebno iscrpili bateriju pametnog telefona, koristimo samo unaprijeđenu Bluetooth Low Energy (Bluetooth LE) radio tehnologiju. Time se smanjuje potrošnja energije za komunikaciju.

Razlike među biciklističkim lokotima s Bluetoothom su višestruke. Prvo, razlikuju se po vrsti lokota: od klasičnih U-brava do sklopivih i brava koje se montiraju na okvir. Nadalje, opseg kontrole putem aplikacije može biti raznolik. Ovisno o funkcijama Bluetooth lokota za bicikle, aplikacija nudi odgovarajuće mogućnosti kontrole. Uz to, ovi lokoti često nude dodatne značajke poput praćenja lokacije bicikla i upozorenja u slučaju pokušaja krađe. Sve to čini ih pouzdanim i praktičnim izborom za sve bicikliste koji traže naprednu sigurnosnu opciju za svoje bicikle. Gotovo je nemoguće hakirati Bluetooth “bravi”potkova” lokot, Najviši sigurnosni zahtjevi se ostvaruju korištenjem standardiziranih metoda enkripcije.

Pametni lokot ombinira modernu Bluetooth LE tehnologiju s klasičnim prednostima biciklističke brave. Imobilizator je idealno rješenje, posebice za kratke pauze od vožnje. Nema potrebe tražiti ključ ili stavljati U-bravu na stalak za bicikl.

Pamtnu bravu jednostavno zatvaraš pritiskom na gumb, a automatski se otvara kad se vratiš. Čak ni ne moraš izvaditi pametni telefon iz džepa.